Līzinga devējs: ceļu stāvokļa dēļ apvidus auto kļuvis par nepieciešamību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Cilvēku izvēli, iegādājoties jaunu automašīnu, vada pēdējo divu ziemu apstākļi uz ceļiem, kuru stāvoklis ir nenormāls, intervijā biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja «UniCredit Leasing» valdes priekšsēdētājs Jevgenijs Belezjaks.

Viņš piekrita, ka, ja agrāk apvidus automašīna vairāk bija modes un stila lieta, tagad tā ir kļuvusi par nepieciešamību. Ko apliecina arī tas, ka pārdošanas statistikā būtiski ir palielinājies apvidus automašīnu skaits.

Ja pērn pirmajā ceturksnī apvidus automašīnas no kopējā iegādāto auto skaita veidoja aptuveni 24%, šogad tie bija jau 34%.

«Klients, kurš var atļauties iegādāties mazlietotu vai jaunu automašīnu, vairāk skatās no savām vajadzībām, nevis tik daudz ekonomiskajiem apsvērumiem,» uzskata Belezjaks, piebilstot, ka ceļu stāvoklis rada problēmas ne vien reģionu iedzīvotājiem, bet arī Rīgā ziemas periodā ne visur ir iespējams piekļūt ar kompaktklases auto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu