Jūnija sākumā Daugavas stadionā vieglatlētikas sacensības «Rīgas Kausi 2011»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Ceturtdien, 2. jūnijā, pulksten 18.00 Daugavas stadionā sāksies tradicionālās starptautiskās sacensības vieglatlētikā «Rīgas Kausi 2011», «Apollo» informēja Indra Vilde, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību projektu vadītāja.

Sacensībām dalību pieteikuši vairāk kā 40 ārvalstu sportisti, tajā skaitā no Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, Kenijas, Beļģijas, Nīderlandes, Ukrainas.

Paredzēts, ka kopējais dalībnieku skaits būs vairāk kā simts. Sportisti mērosies spēkiem vairākās disciplīnās: 100 m, 200 m, 800 m, 3000 m skrējienā, tāllēkšanā, augstlēkšanā, šķēpmešanā, kārtslēkšanā, lodes grūšanā un 10 km soļošanā.

Skatītājiem un līdzjutējiem interesanti būs vērot Pasaules junioru rekordista cīņu pret olimpiskajiem vicečempioniem šķēpmešanā (Zigismunds Sirmais pret Ainaru Kovalu un Vadimu Vasiļevski), kā arī tāllēkšanas Eiropas U-23 čempiona Jāņa Leita mērošanos spēkiem ar Eiropas čempionāta dalībnieku Elviju Misānu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu