Sandis Valters: «Drīz būšu precējies… varbūt»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Aizvadītajā nedēļā Elīnas Doļģes un Leonardas Ķesteres vadītajā raidījumā «Vīrietis uz paklāja» viesojās basketbolists Sandis Valters. Raidījumā Valters, aizrunājoties par precību tēmu, minējis, ka iespējams drīz būs precējies.

Sandis Valters (32) jau pirms vairākiem gadiem iepazinies ar toreiz Ņujorkā dzīvojošo latviešu modeli Elīzu Kaurāti (25) un meitene mīlestības dēļ pārcēlusies uz dzīvi Latvijā. Šā gada aprīlī romantiskais pāris kļuva par vecākiem dēliņam Emīlam.

Valters stāstījis, ka tā kā jau bijis precējies, tad otro reizi pa galv pa kaklu negriboties skriet. Sportists atzinis: «Ja godīgi, es neprecētos vispār. Ja sievietēm to nevajadzētu... Man nevajag to iešanu pie altāra, to es daru tikai savu sieviešu dēļ.» Basketbolists minējis, ka arī bērnam jāaug precētu vecāku ģimenē, kaut vai tādēļ, lai tēvam un bērnam būtu vienādi uzvārdi.

«Drīz būšu precējies… varbūt. Viss vēl stāv priekšā,» raidījumā atzinis Valters.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu