Igauņi satriekti: mājā atrod suņu uzaudzinātus bērnus, kuri rej un gaudo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tuchodi, CC licence

Pirms pusgada Igaunijas bērnu tiesību aizstāvji kādā mazā Igaunijas ciematiņā atklāja šausminošu faktu: kādā mājā dzīvoja četri izbadējušies un slimi bērni, kurus audzināja kopā ar suņiem, vēstī kaimiņvalsts mediji.

Bērni un suņi ēda no viena trauka. Tā vietā lai raudātu, bērni rēja, smilkstēja un gaudoja. Tāpat cēla kāju un dabiskās vajadzības kārtoja stūrī.

Ņirgāšanās par bērniem ilgusi vairāku mēnešu garumā, neraugoties uz to, ka mājas iedzīvotāji vairākkārt ziņojuši policijai.

Bērnu aizstāvji sacījuši, viņi nekad neko tik briesmīgu nav redzējuši, tāpēc nevarējuši noticēt, ka kas tāds iespējams 21.gadsimta Igaunijā.

Bērnu māte un viņas piedzīvotājs paziņoja, ka neko sliktu nav izdarījuši, tāpēc bērnus atņemt nedrīkst. Proti, bērni sarūpēja viņiem ikmēneša ienākumus - pabalstu un vecāku algu.

Šobrīd nepilnu gadu vecais Roberts, divus gadus vecais Tāvi, četrus gadus vecais Ēro un sešus gadus vecā Laura nosūtīti uz bērnu namu, vēstī kaimiņi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu