Bērnu aizsardzības dienai veltītie pasākumi Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inese Lindermane-Dirvēna

Bērniem jau no 29.maija būs iespēja apmeklēt dažādus svētku pasākumus, kas veltīti Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, portālu «Apollo» informēja Elīna Dambekalne, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes projektu koordinatore.

Svētdien, 29.maijā dažādās Rīgas vietās - Mežaparka Zaļajā teātrī, Rīgas 31. vidusskolas teritorijā un Rīgas Tehniskajā universitātē, visi laipni aicināti uz atrakcijām, neparastākām individuālām un komandu radošām darbnīcām, velokaskadieru paraugdemonstrējumiem un leļļu teātra priekšnesumiem. Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, 1.jūnijā sportiskas un radošas aktivitātes Bērnu un jauniešu centrā «Kurzeme», Vērmanes dārzā un pie «Arēnas Rīga» norisināsies vasaras atklāšanas pasākums «Iebrauc vasarā!», kurā plānots 16 skolu komandu gokartu rallijs, aizraujošas velotriāla paralēlas šķēršļu joslas un motociklistu šovs.

Sirsnīgi un aizrautīgi koncerti gan lieliem, gan maziem notiks 29.maijā Rīgas Kultūras centra «Iļģuciems» pagalmā un Kalnciema kvartāla ābeļdārzā, kā arī trešdien, 1.jūnijā - Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā «Mazā ģilde» un VEF Kultūras pilī. Savukārt Rīgas Jūgendstila muzejs aicina tikties ar Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bērnu literatūras centra animatori Ingunu Radziņu.

www.kultura.riga.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu