Daugaviņš tukšā, «Senators» zaudē finālsērijas pirmo spēli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas finālsērijas pirmajā mačā pagājušajā naktī zaudējumu piedzīvoja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Binghemtonas «Senators» komanda.

«Senators» hokejisti viesos ar 1:3 atzina Hjūstonas «Aeros» komandas pārākumu, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot zaudētājos ar 0-1.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, bet izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

«Senators» otrās trešdaļas 17. minūtē izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Bobijs Batlers. Taču trešajā periodā «Aeros» rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Džeds Ortmeijers, bet vienus vārtus guva Vorens Pīterss, nodrošinot mājiniekiem uzvaru.

Finālsērijas otrā spēle notiks jau naktī uz svētdienu turpat Hjūstonā, bet sērijas trešais un ceturtais (nepieciešamības gadījumā arī piektais) mačs risināsies Binghemtonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu