Vasiļevskis: es vēl parādīšu, uz ko esmu spējīgs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Latvijas šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis tuvākajā laikā ļoti cer raidīt šķēpu arī 90 metrus tālu, sportists izteicās pēc sestdien notikušajām «Bigbank» Zelta līgas vasaras sezonas atklāšanas sacensībām.

Kā ziņots, šajās Igaunijas pilsētā Tartu notikušajās sacensībās Vasiļevskis šķēpu raidīja 88,22 metrus tālu, kas kļuvis par šīs sezonas labāko rezultātu pasaulē.

«Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu, jo īpaši tāpēc, ka ieskrējiena ceļš bija pārāk īss. Esmu pieradis pie garāka,» Vasiļevska teikto citē «Bigbank» sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Dita Kļaviņa-Lauberte. «Šobrīd esmu ļoti labā formā un ļoti ceru sasniegt 90 metru robežu. Šīs man bija otrās sacensības šajā sezonā. Ticiet man, es vēl parādīšu, uz ko es esmu spējīgs.»

Tikmēr 3. vietā sacensībās ierindojās pasaules junioru rekordists Zigismunds Sirmais, kurš šķēpu meta 80,59 metru tālumā, bet Ainārs Kovals ar 77,56 metrus tālu raidījumu ieņēma 4. pozīciju.

Ceturtdien, 2. jūnijā Vasiļevskis startēs sacensībās «Rīgas kausi 2011». Lojalitātes programma «BalticMiles» izaicinājusi Vasiļevski tieši šajās sacensībās labot Latvijas rekordu.

Ja viņam «Rīgas Kausi 2011» sacensībās izdosies labot savu rekordu, tad sportists saņems 100 000 «BalticMiles» punktus, par kuriem varot iegādāties līdz 20 aviobiļetēm vai arī 100 biļetes uz kino.

«Rīgas kausi 2011» norisināsies 2.jūnijā «Daugavas» stadionā. Paredzams, ka tajās bez Vasiļevska piedalīsies arī pārējie šī brīža vadošie Latvijas šķēpmetēji - Kovals un Sirmais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu