«Letasaviobiletes.lv» - bezmaksas tālrunis aviobiļešu rezervēšanai*

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

«Letasaviobiletes.lv» ir tūrisma aģentūras «Kolumbs» interneta veikals, kas piedāvā iegādāties aviobiļetes, viesnīcas un apdrošināšanas polises ceļojumiem visā pasaulē. No 30.maija šos pakalpojumus iespējams iegādāties ne tikai internetā, bet arī zvanot uz bezmaksas tālruni 80201919.

Kopš pagājušā gada jūnija veiksmīgi darbojas jaunā «Letasaviobiletes.lv» tiešsaistes rezervēšanas sistēmas versija, kas apmeklētājiem ir daudz ērtāk lietojama, pateicoties gudrā meklētaja funkcijai, kas cenas uzrāda septiņu dienu periodam, lietotājiem saprotamā veidā ļaujot izvēlēties zemāko iespējamo cenu.

Turpinot pilnveidot klientu servisu, «Letasaviobiletes.lv» no š.g. 30.maija piedāvā saviem klientiem jaunu pakalpojumu – bezmaksas tālruni! Zvanot uz 80201919, iespējams iegādāties aviobiļetes, viesnīcu un ceļojuma apdrošināšanu. Turklāt, tā ir iespēja saņemt ne tikai izdevīgāko ceļojuma piedāvājumu, bet arī «Letasaviobiletes.lv «tūrisma ekspertu profesionālas konsultācijas un pieredzi. 

«Amadeus Latvija» ģenerāldirektore Kitija Gitendorfa skaidro, ka ceļojumu aģentūru interneta veikali apvieno labāko no jaunajām tehnoloģiju iespējām, ko sniedz interneta vide un labāko, ko var nodrošināt profesionālas ceļojumu aģentūras darbinieks, proti, zināšanas un pieredzi. Atšķirībā no aviokompāniju interneta portāliem, ceļojumu aģentūru interneta veikali neitrāli piedāvā visu aviokompāniju lidojumus un to savienojumus visdažādākajās kombinācijās un, piedevām, atbalstu ceļotājam, ja tas nepieciešams rezervēšanas procesā, kā arī neparedzētos gadījumos, piemēram, kad tiek slēgtas lidostas vulkāna izvirdumu dēļ.

Lai veiktu norēķinus par rezervētām aviobiļetēm, «Letasaviobiletes.lv» piedāvā divus variantus, no kuriem klients var izvēlēties sev ērtāko: bankas pārskaitījumu bankas darba laikā, saņemot elektroniskās biļetes un vaučerus e-pastā, vai apmaksu skaidrā naudā un biļešu izņemšanu jebkurā no tūrisma aģentūras Kolumbs birojiem – centrā Tērbatas ielā 53 darba dienās no plkst. 9:00 līdz 19:00 vai brīvdienu birojos t/p «Alfa» un t/c «Spice» katru dienu no plkst.10:00 līdz 22:00.

«Letasaviobiletes.lv» ir tūrisma aģentūras «Kolumbs» interneta veikals. Tas uzsāka darbu 2005.gada 8. septembrī ar nosaukumu «ekolumbs.lv», kļūstot par pirmo tiešsaistes tūrisma aģentūru Latvijā. 2006. gada 23.maijā tika mainīts nosaukums, un jau piecus gadus «Letasaviobiletes.lv» ir viena no populārākajām Latvijas tūrisma aģentūru tiešsaistes rezervēšanas sistēmām. Pateicoties jaunajai rezervēšanas sistēmai, Letasaviobiletes.lv apgrozījums 2010.gadā pieaudzis par 48 % un tirgus daļa par vairāk kā 4%, salīdzinot ar 2009.gadu.

Tūrisma aģentūra «Kolumbs» Latvijas tūrisma tirgū veiksmīgi darbojas jau vairāk kā 13 gadus un šobrīd ir viena no vadošajām tūrisma kompānijām Latvijā.

* maksas saturs

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu