Pēc 18 mēnešu pārtraukuma sacensībās atgriezusies skrējēja Redklifa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc 18 mēnešu pārtraukuma pirmdien sacensībās atgriezās Lielbritānijas labākā garo distanču skrējēja Pola Redklifa.

37 gadus vecā Redklifa tik ilgu laiku sacensībās nepiedalījās, jo 2010. gada septembra beigās sportiste dzemdēja savu otro bērnu - puiku Rafaelu. Sportistes pirmais bērns, meita Aisla, piedzima 2007. gada janvārī.

Savukārt šī gada maija sākumā viņai atgriezties sacensībās traucēja kakla infekcija.

Pirmdien Redklifa piedalījās desmit kilometru skrējienā Londonā, izcīnot trešo vietu. Redklifa distanci veicas 33 minūtēs un 17 sekundēs, bet uzvarētājas Džo Pevejas laiks bija 32 minūtes un 22 sekundes.

Savu sniegumu aizvadītajās sacensībās Redklifa nosauca par neveiksmīgu.

«Man šis rezultāts ir ļoti slikts. Kad mēs startējām, es nejutos pārāk labi un nevarēju turēt līdzi Džo,» viņa skaidroja. «Es viņu nevarēju ieraudzīt, tāpēc domāju, ka nevajag celt paniku, lēnām jāiesildās, bet pēc četriem kilometriem man likās, ka skrienu atmuguriski.»

Vēl Redklifai sacensībās traucējušas sāpes muguras diskā.

«Man ir traumēts muguras disks, kas nozīmēja, ka nedrīkstu turpināt, bet nodomāju, ka skrienot man viss būs kārtībā,» sportiste turpināja. «Šī savainojuma dēļ manas kājas palika vājākas.»

«Ar mani viss būs kārtībā. Man nekas nesāp, tikai jutu, ka man skrējiena laikā pietrūkst spēka,» piebilda Redklifa.

Līdz ar aizvadīto desmit kilometru skrējienu Redklifa ir sākusi gatavošanos 2012. gada Londonas olimpiskajām spēlēm.

Kad Redklifai piedzima meita, viņa sacensībās atgriezās pēc nepilniem desmit mēnešiem. Šoreiz viņa atgriešanos bija plānojusi nedaudz lēnāku, lai pēc iespējas labāk sagatavotos Londonas Olimpiādei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu