Verpakovskis mainīs klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis atstājis Grieķijas komandu «Ergotelis» un nākamajā sezonā spēlēs citā vienībā, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Klubs paziņojis, ka sadarbība ar Verpakovski netiks pagarināta, kā arī pateicies par diviem komandā pavadītajiem un gadiem un novēlējis viņam veiksmi turpmākajā karjerā.

Jau ziņots, ka par šādu iespēju savā tvitera kontā šomēnes vēstīja pats Verpakovskis.

«Krāmēju čemodānus, nākamajā gadā, visdrīzāk, spēlēšu citā klubā,» rakstīja uzbrucējs. «[Jauns] līgums tika piedāvāts, bet sakarā ar krīzi - diezgan pieticīgiem nosacījumiem.»

Kā zināms, Verpakovskis «Ergotelis» komandā aizvadīja iepriekšējās divas sezonas. Viņš tai bija izīrēts no Ukrainas vienības Kijevas «Dinamo». Divu sezonu laikā «Ergotelis» komandas sastāvā viņš izcēlās ar septiņiem precīziem sitieniem.

Ar Kijevas komandu uzbrucējam līgums ir līdz gada beigām, tomēr Verpakovskis izteicis cerību, ka tagad klubs viņu atlaidīs par brīvu.

Kopš 2003. gada beigās 31 gadus vecais Verpakovskis parakstīja līgumu ar Kijevas «Dinamo», viņš bijis izīrēts arī Horvātijas vienībai Splitas «Hajduk», kā arī Spānijas klubiem Vigo «Celta» un «Getafe».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu