Kāds brits vēlas pievarēt atkarību no cīsiņiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Kāds Londonas grāmatvedis tik ļoti iecienījis desiņas, ka pat uzsācis īpašu terapiju, lai atbrīvotos no ieraduma apēst 13 cīsiņus dienā, vēsta «orange.co.uk».

47 gadus vecais Deivids Hārdings līdz šim par konsultācijām un hipnozes pakalpojumiem ir iztērējis gandrīz 2000 sterliņu mārciņu, vēsta laikraksts «Daily Mirror».

«Es patiesi nevaru izturēt domu, ka man būtu jādzīvo bez desiņām. No narkotikām atkarīgie alkst pēc savas devas, tāpat ir ar mani, tikai manas narkotikas ir cīsiņi,» sacīja Hārdings.
Vīrietis atklāja, ka jau kopš piecu gadu vecuma viņš katru dienu apēd vismaz vienu cīsiņu. Gadā par cīsiņiem viņš tērē 700 sterliņu mārciņas un pat speciāli iegādājies saldētavu, lai varētu uzglabāt savu iecienītāko cīsiņu veidu.

Savas atkarības esamību Hārdings konstatēja pagājušajā gadā, kad viņa sieva nolēma pusdienās pagatavot kaut ko citu. «Es kļuvu nedaudz nikns par to domājot. Tad es atskārtu, ka kaut kas nav kārtībā, un meklēju profesionālu palīdzību,» atklāja vīrietis.

Eksperti ir apstiprinājuši, ka viņa atkarība nav fiziska, taču līdz šim atkarīgajam vīrietim nav palīdzējusi ne terapija, ne hipnoze.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu