Foto: Šenaija Tveina saņēmusi zvaigzni Holivudas Slavas alejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kanādiešu kantrimūzikas zvaigzne Šenaija Tveina saņēmusi zvaigzni Holivudas Slavas alejā. Tveinas zvaigzne ir 2442.pēc kārtas, kas greznos Holivudas bulvāri.

Dziedātāja nesen izdeva savus memuārus un maijā darbību sāka viņas jaunais televīzijas šovs «Why Not? with Shania Twain».

Tveina, dzimusi Ailīna Redžaina Edvardsa, nāca pasaulē Kanādas Ontārio provincē. Viņu un māsas vēlāk adoptēja dziedātājas mātes otrais vīrs Džerijs Tveins, kas likumīgu nomainīja viņas uzvārdu. Astoņu gadu vecumā viņa sāka uzstāties vietējos bāros, 13 gadu vecumā viņa piedalījās Kanādas televīzijas seriālā «Tommy Hunter Show» un vidusskolas laikā dziedāja vairāku grupu sastāvā.

1993.gadā viņa izdeva debijas albumu «Shania Twain», kurš ASV pārdotāko albumu topā ieguva 67. vietu.
Lieliskus panākumus sasniedza viņas otrais studijas albums «The Woman In Me», kurš tika pārdots vairāk kā 12 miljonos eksemplāru un 1996.gadā «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā tika atzīts par labāko kantrimūzikas albumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu