Nākamnedēļ gaidāms karsts laiks; katru dienu līs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Brīvdienās Latvijā būs sauss un silts laiks, kad gaiss iesils līdz plus 26 grādiem, savukārt nākamās nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra dienā atkal var sasniegt plus 29 grādus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Sestdien un svētdien gan dienas, gan arī naktis tiks aizvadītas bez nokrišņiem, pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu puses vējš. Gaisa temperatūra nakts stundās būs no plus 7 līdz plus 12 grādiem, bet dienā no plus 20 līdz plus 24 grādiem, savukārt svētdien gaisa temperatūra pakāpties līdz plus 26 grādiem un tikai piekrastes rajonos būs par trīs līdz pieciem grādiem vēsāks.

Nākamās nedēļas sākumā Baltijai no rietumiem tuvosies atmosfēras fronte, kas sev līdzi nesīs lietus mākoņus. Līdz ar to dažviet īslaicīgi līs, dienas laikā ducinās arī pērkons. Vējš iegriezīsies no dienvidaustrumiem, dienvidiem, un Latvijā sāks ieplūst ļoti siltas gaisa masas. Līdz ar to naktīs gaisa temperatūra sasniegs plus 14, plus 19 grādus, bet dienas laikā tā paaugstināsies līdz plus 22, plus 27 grādiem, ceturtdien pat līdz plus 24, plus 29 grādiem.

Īslaicīgs lietus nākamnedēļ gaidāms katru dienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu