«Lech» noraida sešu miljonu eiro piedāvājumu par Rudņevu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Polijas klubs Poznaņas «Lech» noraidījis sešus miljonus eiro (4,2 miljonus latu) vērtu piedāvājumu par Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu, vēsta Polijas masu mediji.

Šāda piedāvājuma esamību poļu medijiem apstiprināja «Lech» komandas īpašnieks Jaceks Rutkovskis.

«Varu apstiprināt, ka šāds piedāvājums ir bijis. Tomēr nevēlos atklāt, kurš klubs to izteica,» norāda Rutkovskis. «Mēs neizskatām Rudņeva pārdošanas iespēju, jo viņš mums pašiem ir ļoti nepieciešams. Rudņevam jāpaliek mūsu komandā, pat ja pēc gada viņa cena kritīsies uz pusi.»

Ja «Lech» Rudņevu tiešām pārdotu par sešiem miljoniem eiro, tad tas kļūtu par dārgāko darījumu Polijas futbolā. Līdz šim dārgākais pārdotais futbolists ir Roberts Levandovskis, kuru «Lech» par 4,5 miljoniem eiro (3,16 miljoniem latu) pārdeva šīs sezonas Vācijas čempionvienībai Dortmundes «Borussia».

Zīmīgi, ka pagājušajā gadā «Lech» komanda par Rudņevu uzbrucēja iepriekšējai klubam «Zalaegerszeg» (ZTE, Ungārija) samaksāja tikai 500 000 eiro (351 000 latu).

Jau ziņots, ka iepriekš Rudņeva vārds ticis locītis saistībā ar Vācijas kluba Gelzenkirhenes «Schalke 04», Ukrainas kluba Harkovas «Metallist», Anglijas kluba Londonas «Arsenal», kā arī Itālijas klubu Turīnas «Juventus», «Udinese» un «Atalanta» transfēru plāniem.

Aizvadītajā sezonā Rudņevs ar 11 vārtu guvumiem kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju un ceturto rezultatīvāko futbolistu Polijas čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu