Eksāmenu laikā uz anonīmo uzticības tālruni zvanījuši 12 cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Līdz šim uz Valsts izglītības satura centra (VISC) anonīmo uzticības tālruni zvanījuši 12 cilvēki, kuri informējuši par eksāmenu norises novērojumiem, par eksāmenu novērotāju darbību un eksāmenu uzdevumu sastāvu, aģentūru LETA informēja VISC sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Bērziņa.

Viņa stāstīja, ka katrā zvanā minētā situācija tiek pārbaudīta. «Daļa no zvaniem ir nederīga, jo zvanītājs nerunā, daļa ir jautājumi par eksāmenu norisi un kārtību, uz kuriem automātiskais atbildētājs arī nevar sniegt atbildi, tādēļ zvani ir nederīgi,» teica Bērziņa.

Savukārt e-pastos skolēni vai pedagogi visbiežāk vēlas saņemt atbildi par kāda konkrētā eksāmena norisi. Rakstītāji interesējušies par to, ko var ņemt līdzi uz eksāmenu, kad tiks izsniegti rezultāti, ko iesākt, ja vajadzīgi eksāmenu rezultāti, lai iestātos augstskolā, kā arī par novērojumiem eksāmenu norisē.

eksameni@visc.gov.lv

Valsts pārbaudes darbi ilgs līdz 21.jūnijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu