«Lattelecom» piedāvā TV programmas gida «iPhone» un «Android» aplikācijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Telekomunikāciju uzņēmums «Lattelecom» regulāri attīsta esošos un rada jaunus, klientiem ērtus, pakalpojumus, patlaban piedāvājot uzreiz vairākās vidēs Mobilo elektronisko programmas gidu, informē uzņēmuma pārstāvis Jānis Palkavnieks.

Ikviens tupmāk varēs atbilstoši viņam pieejamajam mobilā tālruņa veidam izvēlēties ērtāku risinājumu starp «Android» aplikāciju, «iPhone» aplikāciju vai mobilo interneta lapu.

Mobilā weblapa atbalsta kā viedtālruņus ar skārienjūtīgu ekrānu, tā arī tālruņus, kuros vadībai tiek izmantoti taustiņi.

Izmantojot aplikāciju ir iespēja apskatīt «Lattelecom» televīziju piedāvāto saturu jebkurā vietā, kur pieejams interneta pieslēgums. Tāpat ir iespēja jebkurā laikā apskatīt programmu tālrunī, lai noskaidrotu citu kanālu piedāvājumu, netraucējot pārējiem ģimenes locekļiem baudīt esošo raidījumu. Pastāv iespēja saglabāt veiktos uzstādījumus – favorītu kanālu, raidījumu atlasi, valodas un televīzijas veida izvēli – lai nākamajā lietošanas reizē uzreiz varētu lietot atlasi, neveicot atkārtotus uzstādījumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu