Nadals kvalificējies sezonas noslēguma turnīram

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

ATP ranga līderis spānis Rafaels Nadals kļuvis par otro tenisistu, kas kvalificējies novembrī paredzētajam vīriešu sezonas noslēguma turnīram - «ATP World Tour Finals». «ATP World Tour Finals» turnīrā Nadals piedalīsies piekto gadu pēc kārtas.

Nadals vietu prestižajā turnīrā nodrošināja trešdien, kad Londonas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra otrās kārtas mačā ar rezultātu 6-4, 6-4 pieveica austrālieti Metjū Ebdenu.

Pagājušā gada sacensībās Nadals piedzīvoja zaudējumu finālā, ar 3-6, 6-3, 1-6 piekāpjoties šveicietim Rodžeram Federeram.

Kā ziņots, aizvadītajā nedēļas nogalē Nadals sesto reizi karjerā triumfēja Francijas atklātajā čempionātā, finālmačā ar 7-5, 7-6 (7:3), 5-7, 6-1 pieveicot Federeru.

Līdz ar to Nadals atkārtoja Bjerna Borga rekordu, kurš karjeras laikā Francijas atklātajā čempionātā arī triumfēja sešas reizes.

Par pirmo «ATP World Tour Finals» turnīra dalībnieku maijā kļuva pasaules ranga otrā rakete serbs Novāks Džokovičs.

Džokovičs kļuva tikai par otro tenisistu kopš 1990. gada, kurš «ATP World Tour Finals» sacensībām kvalificējies vēl pirms Francijas atklātā čempionāta sākuma. Iepriekš līdzīgs sasniegums padevās Nadalam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu