«Arsenal» gatava pārdot Fabregasu «Barcelona» komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komanda Londonas «Arsenal» ir gatava pārdot spāņu pussargu Fransesku Fabregasu pēdējo trīs sezonu Spānijas čempioniem «Barcelona».

«Arsenal» galvenais treneris Arsēns Vengers Fabregasam ļaus mainīt klubu tikai ar nosacījumu, ka viņš neparakstīs līgumu ar nevienu citu Anglijas klubu, raksta Barselonas laikraksts «Mundo Deportivo».

Tāpat Londonas kluba galvenais treneris izteicās, ka «sarunas starp klubu vadībām nebūs vieglas».

Tikmēr cits laikraksts «Sport» vēstīja, ka Fabregasa aizbraukšana ir neizbēgama un viņa pārstāvji ceturtdien tiksies, lai noklausītos «Arsenal» komandas prasības.

Tiek ziņots, ka «Arsenal» par spāņu pussargu varētu prasīt 50 miljonus eiro (35,14 miljonus latu).

Maija beigās Vengers teica, ka darīs visu, lai noturētu komandas kapteini Favregasu.

«Es esmu «Barcelona» līdzjutējs, tāpat kā mans vectēvs, onkulis un brālēns,» pirms gada teica Fabregass. «Es šīs komandas krāsas mīlu kopš laikiem, kad biju mazs. Esmu no Katalonijas. Taču es esmu «Arsenal» komandas kapteinis, un šajā komandā es kļuvu par to cilvēku, kas esmu tagad.».

Pagājušajā vasarā «Barcelona» par Fabregasu piedāvāja 35 miljonus eiro (24,6 miljoni latu), tomēr «Arsenal» atteicās.

Fabregass Londonas komandā spēlē kopš 2003. gada, kad viņam bija 16 gadi. Vienības rindās pussargs aizvadījis 212 spēles, kurās izcēlies ar 35 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu