Izlases sastāvs EČ zināms, kā pēdējo atskaita Vītolu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Georgios Dikeulakos nosaucis 12 spēlētājas, kas dosies uz Eiropas čempionāta finālturnīru Polijā.

Līdz šim vakaram Latvijas izlasē bija 13 basketbolistes, bet pēc vakara treniņa kā pēdējā no komandas tika atskaitīta 19 gadus vecā Kristīne Vītola.

Latvijas izlases sastāvā būs četras finālturnīru debitantes (Babkina, Nīmane, Priede, Jākobsone), kamēr Baško šis būs jau piektais Eiropas čempionāta finālturnīrs.

Latvijas valstsvienības sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīram:

Elīna Babkina, Sabīne Niedola, Zane Eglīte, Zane Tamane, Gunta Baško, Liene Jansone, Liene Priede, Aija Putniņa, Karlīne Nīmane, Kristīne Kārkliņa, Ieva Kubliņa un Zane Jākobsone.

Eiropas čempionāta finālturnīra pirmo maču Latvijas izlase aizvadīs sestdien, 18. jūnijā pret Grieķiju, svētdien pretī stāsies Eiropas čempione Francija, bet pirmdien būs jāspēlē pret Horvātiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu