Baško: manuprāt, jaunās meitenes nedaudz baidās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu basketbola izlases kapteine Gunta Baško pirms gaidāmā Eiropas čempionāta sacījusi, ka par turnīra pirmo spēli pret Grieķiju vēl nedomā.

«Par pirmo spēli vēl neesam sākuši domāt. Pagaidām koncentrējamies uz savu spēli, jālabo savas kļūdas, jānostiprina mentalitāte. Džordžam [izlases trenerim Georgiosam Dikeulakosam - a.p.] Grieķijas izlase būtu jāpārzina no viena kaula līdz otram. Zinu tikai vienu, ka mums šajā spēlē būs «jāgrauž dēļi»! Grieķietes ir ļoti sīkstas. Viņas ieķersies kaklā un izsūks no tevis pēdējo asins pili,» spēlētāja stāsta intervijā «Sporta Avīzei».

Par izlases jaunajām basketbolistēm Gunta saka: «Viss notiek palēnām. Manuprāt, jaunās meitenes nedaudz baidās. Izskatās, ka viņas nav pārliecinātas pār saviem spēkiem, bet nākotnē es saskatu izlasei turpinājumu. Nebūs tā, ka līdz ar tagadējām pieredzējušām spēlētājām, kuras agri vai vēlu beigs gaitas izlasē, viss būs beidzies. Iesāktās tradīcijas ir jāturpina. Mēs to jau esam piedzīvojušas un esam pratušas novērtēt, cik svarīgs ir sabiedrības atbalsts,» uzsver Baško.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu