Bertāns: esmu runājis ar vairāku NBA klubu pārstāvjiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sarunā ar «Apollo» atklāj, ka ikgadējā «Adidas Eurocamp» nometnē Trevīzo viņam bijušas sarunas ar vairāku NBA klubu pārstāvjiem.

«Trevīzo ierados ar nokavēšanos, jo vēl bija jāspēlē Slovēnijas čempionāta finālsērijā. Atbraucu naktī no sestdienas uz svētdienu, tad aizvadīju treniņu kopā ar Dairi [Bertānu] un Jāni [Strēlnieku], kā arī paspēju piedalīties Zvaigžņu spēlē,» stāsta Dāvis.

«Nometnē bija arī oficiālas sarunas ar NBA klubu pārstāvjiem, taču tās ir konfidenciālas un par tām stāstīt nedrīkstu,» uzsver 18 gadus vecais latviešu basketbolists.

Mēģinu radīt nelielu intrigu un apvaicājos, no kuras (Rietumu vai Austrumu) konferences klubiem ir lielāka interese, taču Dāvis atbild tikpat lietišķi: «Tobrīd tam nepievērsu uzmanību, taču, manuprāt, no abām konferencēm interese sadalījās vienmērīgi.»

«Iespēja, ka mani varētu izvēlēties NBA drafta pirmajā kārtā ir daudzmaz reāla un daudzi ir teikuši, ka izredzes ir, taču tas vēl neko negarantē un drafts jebkurā gadījumā ir risks. Man būtībā tas neko nemaina - vai mani izvēlas pirmajā kārtā vai otrajā, jo tāpat vēl vismaz gadu palikšu Slovēnijas klubā Ļubļanas «Union Olimpija».»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu