Grilēta vista speciāli Germanam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

«Apollo» lasītājs Germans vakar izteica vēlēšanos, ka gribētu grilētas gaļas vai zivs recepti. Lūdzu, te recepte, kuru viegli pagatavot!

Nepieciešams:

vista
2 citronu sula
7 ēdamkarotes olīveļļas
melnie pipari
3 ķiploka daiviņas
sāls
pitas maize

Pagatavošana:

Vistu pāršķeļ pa mugurkaulu, izdauza, lai vista būtu plakana un varētu cepties vienmērīgi.
Vistu pirms cepšanas piparu, sasmalcināta ķiploka, citronu sulas un piparu marinādē marinē 2 stundas.

Cep uz grila apmēram 35 - 45 minūtes. Cepšanas laikā vistu apgroza, ilgāk cepot to pusi, kurā ir kauls. Gatavu pārkaisa ar sāli, sadala un pasniedz ar siltu pitas maizi.

Ja vista ir maza, cep apmēram 20 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot vistas stilbā. Ja sula, kas tek ārā vairs nav rozā - gaļa gatava.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu