Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Jenny May, kuras iepriekšējais dziesmu albums «Nāk nakts» bija ieturēts enerģiskā latviešu pop rock stilā, šobrīd gatavo savu jauno programmu, kuras pamatā būs latino ritmi un melodijas. 
Šonedēļ radiostacijās jau nonākusi pirmā dziesma «Mi Amor», kuru dziedātāja iedziedājusi kopā ar īstu spāni Havjeru, pilnā vārdā Javier Fernandez Cruz. 
Jenny May stāsta par savu dziesmas partneri: 'Havjers ir spānis, kas atceļojis uz Latviju, jo neprātīgi iemīlējās latviešu meitenē, ar kuru iepazinās Spānijā. Viņš atlidoja uz Latviju un apprecēja viņu. Tagad viņš jau vairākus gadus Latvijā ir spāņu valodas pasniedzējs. Šogad nodibinājis arī pats savu valodu centru. Popularizējot latino mūziku, Havjers jau ilgāku laiku uzstājies dažādās vietās, gan kafejnīcās, lokālos un citur, lai popularizētu latino mūziku, kas pašam ir sirdij ļoti tuva». 
Dziedātājai jau sen bija lolots sapnis dziedāt tieši latino mūzikas žanrā.  Tagad,  Havjera iedrošināta, Jenny May uzsākusi sava sapņa realizāciju. Dziesmai tapusi arī spāņu versija, kura ar nosaukumu «Ahora Si» ir pieejama portālā Doremi.lv un tiks popularizēta Itālijā un Spānijā. 
Abus dziedātājus vieno ne tikai mūzika, jo abi pēc profesijas ir skolotāji.
Dziesmu producējis Artūrs Palkevičs.Dziesmu iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp