Eksperte par to, vai patlaban iespējams sociālais sprādziens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kaut arī situācija valstī šobrīd ir kritiska, tā tomēr nav tik traģiska kā 2009.gada sākumā, intervijā radio «Baltkom 93,9» atzina Valsts prezidenta stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētāja vietniece Marija Golubeva.

Viņa neuzskata, ka šobrīd būtu iespējams sociālais sprādziens, norādot, ka sociālā sprādziena draudi lielāki bija tieši 2009.gadā.

Golubeva uzskata, ka šobrīd ļoti svarīgi, lai cilvēki iesaistītos politiskajos procesos. «Nepieciešami jauni iesaistīšanās veidi - lai politiskos procesus varētu ietekmēt cilvēki, kas nav saistīti ar politiskajām partijām,» norādīja Golubeva. Kā piemēru Golubeva minēja platformu «manabalss.lv». Viņa norādīja, ka pirms iepriekšējām vēlēšanām tāda bija: «gudrasgalvas.lv».

Golubeva uzsvēra, ka iepriekš šādu platformu nav bijis. Saeimas mājas lapā interaktīvās aktivitātes ir minimālas, ja tādas vispār ir. Nepieciešams, lai cilvēki apmainītos ar idejām un visi kopā kaut ko mainītu, norādīja Golubeva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu