Laimē dejas nodarbību Salsas festivālā. Uzzini ceturtās dienas laimīgos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Studiox1» sadarbībā ar «Apollo.lv» piedāvā konkursu ar iespēju Latvijas Salsas un Latino festivālā pie profesionāliem ārvalstu pasniedzējiem apgūt šīs kaislīgās dejas soļus.

Un priecīgi ziņojam, ka ir zināms ceturtās konkursa dienas uzvarētājs. Laimīgie numuri izrādījās lasītājiem:

  • Inesei Brakšai
  • Raimondam Horstam
  • Ingai Krieviņai

LAI LAIMĒTU BIĻETI, TEV:

  • Jāatbild pareizi uz dienas jautājumu,
  • Nākamais jautājums tiks publicēts 20. jūnijā plkst. 15:00. Katras dienas fragmenta konkurss norisināsies līdz nākamās dienas plkst. 14:00, tātad - konkursā ir iespēja piedalīties 23 stundas.
  • Ar nākamās dienas konkursa ziņu tiks publicēti arī iepriekšējās dienas uzvarētāji - 1 nodarbība Latvijas Salsas un Latino festivālā pie profesionāliem ārvalstu pasniedzējiem tiks katram 20. pareizās atbildes sniedzējam.
  • Kad būs noslēgušies visi dienas jautājumu konkursi - sazināsimies ar uzvarētājiem, lai vienotos par balvas iegūšanu.

Lielākā deju studija Rīgā piedāvā baudīt vasaru, dejot pludmalē, brīvdabas kafejnīcās, parkos un jebkur citur, kur uznāk tāda vēlme. Jo deja taču ir īsts pozitīvisma un enerģijas avots.

Ja deju apguve ir Tavs sapnis, tad Tev būs spēcīgi palīgi, lai sapni realizētu – «studioX1» profesionālie pasniedzēji Tev iemācīs skaisti kustēties jebkurā mūzikā un baudīt kustību vieglumu.

studiox1.lv».

Bet augustā Tevi gaida nedēļa, ko ilgi atcerēties!

Sākam ar Latvijas Salsas Maratonu Rīgas svētku laikā, bet noslēdzam to ar vērienīgo LATVIJAS SALSAS UN LATINO FESTIVĀLU 2011.

studiox1.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu