Ella izdod vasarīgu singlu no jaunā albuma «Children Of The Night»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dziedātāja Elīna Fūrmane (DJ Ella) sadarbībā ar dīdžeju un producentu no Šveices Tito Torres izdod jaunu singlu [s:38530] no internacionālā deju mūzikas projekta Children of The Night. Dziesmai arī nesen tapis video klips, kurš tiks prezentēts nedēļā pēc Jāņiem. Video klipa režisors - Markuss Riva. 

Jau šonedeļ radio stacijās ir nonācis Ellas jaunais singls Sunrise no tikko izdotā albuma Children Of The Night. 

Elīna Fūrmane: «Dziesma, protams, ir par mīlestību, kas mums katram ir tik ļoti nepieciešama, un kuru mēs vēlamies dāvāt citiem. Uzskatu, ka mīlēt un dāvāt mīlestību citiem, ir dzīves lielākā laime. Jaunā kopozīcija Sunrise ir ļoti vasarīga progressive house stila dziesma un lieliski iederēsies kādā no šīs sezonas ballītēm.« 

Albumā Children of the Night iekļautas 10 Elīnas Fūrmanes un DJ Tito Torres sarakstītas, kā arī pašu producētas kompozīcijas progressive house stilā. Albums tiks izdots ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī Tito mājvietā Šveicē - un Dubajā. Pirmais albuma singls Walk Me By jau iekarojis savas pozīcijas Šveices nacionālajā deju mūzikas topā sasniedzot augsto 3. vietu.

Dīdžejs un producents Tito Torres īstam klubu mūzikas ekspertam komentārus neprasa – viņš savulaik bijis rezidents Ibizā (klubos Pacha, Amnesia, El Divino un Space), kā arī spēlējis visā pasaulē sākot no Buenosairesas līdz Amsterdamai, beidzot ar Maiami un Dubaju.

Vairāk informācijas par DJ Tito Torres atradīsiet: «tito-torres.com».

Jau pavisam drīz - augusta sākumā DJ Ella dosies uz Šveici, lai kopā ar Tito lielākajā šīs valsts deju mūzikas festivālā Street Parade prezentētu internacionālo deju mūzikas projektu Children of The Night. 

Vairāk informācijas: «thelovemobile.ch». Šis ir viens no Šveices lielākajiem deju mūzikas pasākumiem un katru gadu to apmeklē aptuveni miljons cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu