Milānas «Inter» gatavi Eto'o iemainīt pret Tevesu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs Milānas «Inter» ir gatavs iemainīt Kamerūnas uzbrucēju Semjuelu Eto'o pret Anglijas premjerlīgas kluba «Manchester City» argentīniešu uzbrucēju Karlosu Tevesu, vēsta izdevums «Corriere dello Sport».

«Inter» prezidents Masimo Morati ar šādu maiņas darījumu cer ietaupīt naudu un vēlas, lai «Manchester City» komanda turpmāk nemēģina iegādāties cita Itālijas kluba «Udinese» Čīles uzbrucēju Aleksu Sančesu, kurš arī ir Milānas kluba mērķis šajā starpsezonā.

Tāpat Tevess ir izteicies, ka nevēlas spēlēt premjerlīgā un grib atgriezties savā dzimtenē Argentīnā, taču, pārstāvot «Inter» komandu, viņam būtu iespēja spēlēt kopā ar tautiešiem Havjēru Dzaneti un Valteru Samuelu.

Tikmēr Eto'o nesen masu medijos izteicās, ka vēlas izmēģināt savus spēkus premjerlīgas čempionātā.

«Es esmu 30 gadus vecs, un man ir ļoti svarīgi padomāt par savu nākotni, pirms parakstu savu pēdējo līgumu,» teica Eto'o. «Es esmu pierādījis, ka veiksmīgi varu spēlēt Itālijā, un tagad man radusies ideja izmēģināt spēkus arī Anglijā.»

Tāpat interesi par Eto'o izrādījuši arī Londonas klubi «Arsenal» un «Chelsea», kā arī Spānijas karaliskā komanda Madrides «Real».

«Real», lai iegūtu Eto'o, varētu veikt maiņas darījumu, pretī dodot Gonsalo Igvainu vai Karimu Benzemā.

Aizvadītajā sezonā Eto'o visos turnīros kopā guva 37 vārtus, taču «Inter» komandai neizdevās triumfēt nevienā no tiem. Tikmēr Tevess piedalījās 31 premjerlīgas spēlē, izceļoties ar 21 gūtiem vārtiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu