Lembergs apmaksātā raidlaikā vēsta par Sorosa plāniem pārņemt varu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Turpinot pirms nedēļas iedibināto praksi, Ventspils mērs Aivars Lembergs svētdien uzstājās apmaksātā raidlaikā telekompānijā LNT, kārtējo reizi apgalvojot, ka varu Latvijā grasoties pārņemt ASV miljardieris Džordžs Soross.

Lembergs atkārtoti pauda viedokli, ka prezidenta Valda Zatlera lēmums rosināt Saeimas atlaišanu esot Sorosa inscenēts un pasūtīts, jo miljardieris ārkārtas vēlēšanās tēmējot pārņemt varu valstī.

Lembergs arī deva uzstādījumus premjera Valda Dambrovska (V) darbam - viņš sagaidot, ka no 1.oktobra tiks indeksētas pensijas un pabalsti un nekavējoties tikšot sākts darbs pie Latvijas attīstības plāna līdz 2020.gadam izstrādes.

Politiķis skaidroja, ka raidlaiku televīzijā pērkot, jo sabiedriskie mediji vienpusēji atspoguļojot valstī notiekošo, nedodot tādiem cilvēkiem kā viņam paust alternatīvu viedokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu