Hidinks negrasās pamest Turcijas futbola izlases galvenā trenera amatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Pašreizējais Turcijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks nepametīs savu pašreizējo amatu, lai pievienotos Anglijas premjerlīgas futbola klubam Londonas «Chelsea», atzinis Hidinka aģents Kiss van Ņūvenheizens.

Van Ņūvenheizens skaidroja, ka Hidinks pagaidām negrasās pamest valstsvienību, tomēr nevar garantēt, ka gadījumā, ja 64 gadus vecajam Hidinksam Turcijas Futbola federācija (TFF) atļaus pāriet uz «Chelsea», viņa klients nepievienosies Londonas klubam.

TTF prezidents Mahmuts Ozgeners varētu iesniegt sūdzību Starptautiskajā Futbola federāciju asociācijā (FIFA) par «Chelsea» centieniem pārvilināt Hidinku.

«Hidinkam ir līgums ar TTF nevis ar kādu konkrētu cilvēku,» piebilda van Ņūvenheizens.

Savukārt «Chelsea» kluba priekšsēdētājs Rons Gorlejs atteicies komentēt radušos situāciju, taču paziņojis, ka cer tuvākajā laikā nosaukt komandas galvenā trenera vārdu.

Martā Hidinks izteicās, ka varētu atstāt savu amatu, ja viņa vienība nākamajās 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs neizcīnīs uzvaru.

29.marta Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē Turcija ar rezultātu 2:0 uzvarēja Austrijas izlasi, bet 4.jūnijā turki nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Beļģiju.

2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Turcija spēlē A grupā ar Vācijas, Beļģijas, Austrijas, Kazahstānas un Azerbaidžānas izlasēm.

A grupas kopvērtējumā Turcijas valstsvienība ar desmit punktiem sešās spēlēs ieņem trešo pozīciju, līderei Vācijai zaudējot astoņus punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu