«Barcelona» par Fabregasu nemaksās 40 miljonus eiro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Pēdējo trīs sezonu Spānijas čempioni «Barcelona» nemaksās 40 miljonus eiro (28,1 miljonu latu) par Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta kluba Londonas «Arsenal» kapteini Fransesku Fabregasu, teica «Barcelona» komandas prezidents Sandro Rosels.

«Es nezinu, vai mums izdosies parakstīt līgumu ar Fabregasu,» Katalonijas televīzijas kanālam TV3 teica Rosels, «Vienīgais, par ko man nav šaubu, ir tas, ka viņš grib spēlēt «Barcelona» komandā.»

Tikmēr «Barcelona» galvenais treneris Hoseps Gvardiola zina, ka katram spēlētājam ir sava vērtība, bet «Fransesks nav 40 miljonu vērts. Mēs par viņu izteiksim piedāvājumu, kas būs mazāks par 40 miljoniem eiro. Ja «Arsenal» nepiekritīs, viņš šeit nespēlēs.»

«Šogad mēs nepiedāvāsim to pašu, ko pagājušajā sezonā, jo gads ir pagājis un šodien viņš nav 40 miljonu vērts,» turpināja Gvardiola.

Kā ziņots, iepriekš «Arsenal» galvenais treneris Arsēns Vengers teica, ka darīs visu, lai noturētu Fabregasu komandā, bet vēlāk jau apgalvoja, ka viņu pārdos tikai «Barcelona» komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu