Tavs horoskops jūlijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Jūlija jubilārs - Vēzis. Laikam jubilāra privilēģiju iespaidā - Vēža raksturs šomēnes nerādīs sevi no jaukās puses. Tomēr cerēsim uz labāko! Uz labāko - visām zīmēm.

  • AUNS 

Tevī modīsies līdera gars. Labprāt uzņemsies iniciatīvu, centīsies pierādīt, ka esi pārāks par apkārtējiem. Mēneša sākumā vēlams nesteigties ar jauniem biznesa plāniem, reālistiskāk skatīties uz finanšu lietām. Ja arī kāds tev piedāvā iesaistīties šķietami izdevīgā darījumā, esi ļoti piesardzīgs, neļauj vieglas peļņas vilinājumam aizmiglot tev acis. Centies vairāk uzmanības veltīt saviem tiešajiem pienākumiem, rūpējies, lai viss būtu paveikts laikā un nepieciešamajā kvalitātē. Attiecībās ar mājiniekiem būsi ļoti prasīgs un tas var radīt ne vienu vien konfliktsituāciju. Lai izvairītos no liekām galvassāpēm, esi saprotošāks un pretimnākošāks.

  • VĒRSIS 

Esošā situācija profesionālajā jomā būs saspringta. Iespējams, pat apsvērsi domu par darba maiņu. Pirms spert izšķiroši soli, veltīsi ne mazums laika, lai nopietni izvērtētu savas šā brīža iespējas. Nav izslēgts, ka otrā pusīte spēs sniegt vērtīgus padomus. Nemitīgie uztraukumi par darbu var radīt negatīvu ietekmi uz veselību, it sevišķi nervu sistēmu. Ieteicams atrast brīvu brīdi, lai īstenotu sportiskās aktivitātes, izmantotu pirts procedūras, pievērstos jogai, meditācijai. Nav izslēgts, ka arīdzan laulātais labprāt darītu ko līdzīgu.

  • DVĪŅI 

Jūlija sākumā var sarosīties tie zīmes pārstāvji, kuri saistīti ar radošo dzīves jomu. Nav izslēgta dalība jaunos projektos, kā arī komandējumi, kuri ļaus iegūt jaunu un noderīgu pieredzi. Lai gūtu labākus panākumus, liec lietā savas oratora dotības un komunikatīvās spējas. Mēneša vidū nedaudz samazināsi darba tempu, vairāk laika veltīsi atpūtai, hobijam. Privātā dzīvē augstu vērtēsi personīgo brīvību, tev būs nepieciešams laiks, lai pabūtu vienam, sakārtotu domas. Mīļotais respektēs tavas vēlmes, taču tas nenozīmē, ka viņa vajadzības kļūs mazāk aktuālas, centies panākt līdzsvaru un pieņemt optimālus kompromisa lēmumus.

  • VĒZIS

Būsi ļoti emocionāls un viegli aizkaitināms. Brīžiem piemitīs tendence krist galējībās, tāpēc esi uzmanīgs pieņemot nopietnus lēmumus. Visticamāk, tavām garastāvokļa svārstībām pamatā būs nesaskaņas ar ģimenes locekļiem. Ieteicams vairāk laika veltīt savstarpējām sarunām. Kontaktējoties ar tuviniekiem esi atklāts un atturies no kategoriskas nostājas. Tu daudz vairāk spēsi panākt, ja nedaudz piekāpsies, vairāk iejutīsies otra cilvēka ādā. Darba lietās svarīgi nošķirt profesionālo no privātās jomas, apzinīgi pildīt savus pienākumus un censties uzturēt pēc iespējas labākas attiecības ar kolēģiem.

  • LAUVA 

Mēnesis iesāksies varen dinamiski. Tev būs daudz darāmā un kā vienmēr, laika trūkums neļaus pilnībā īstenot visas ieceres. Svarīga loma būs laicīgai darbu plānošanai. Jūlija vidū priekšniecība tev var piedāvāt jaunas iespējas. Taču pirms piekrist, apzinīgāk izvērtē vai spēsi paveikt darbu noteiktajā laikā, vai tev ir pietiekami daudz zināšanu un nepieciešamās iemaņas. Savos tēriņos centies būt pieticīgāks, neļaujies kaprīzēm, tās tikai radīs nevajadzīgus izdevumus. Ģimenes dzīvē vēlams lielāku uzmanību pievērst savām atvasītēm, viņu brīvā laika pavadīšanai. Mīļotais cilvēks būs ļoti gadīgs pret tevi. Tomēr neuztver to kā pašu par sevi saprotamu, novērtē otra cilvēka pūles tavā labā.

  • JAUNAVA 

Domas lielākoties kavēsies pie darba lietām. Tu būsi ļoti apzinīgs, centīsies visu paveikt nevainojami. Labi padosies gan organizatoriski pasākumi, gan sabiedriskas lietas. Nepieciešamības gadījumā, būsi gatavs stāties plašākas auditorijas priekšā un drosmīgi prezentēt jaunās idejas, meklēt atbalstītājus savām iecerēm. Taču atceries, ka arī tev kādreiz ir jāatpūšas. Varbūt ir pienācis īstais brīdis, lai paņemtu atvaļinājumu un pavadītu laiku kopā ar ģimeni, pievērstos savam hobijam. Mīļotais cilvēks būs ļoti pateicīgs, ja tu vairāk uzmanības veltīsi savstarpējām attiecībām. Kopīgas un atklātas sarunas ļaus labāk izprast vienam otru, vieglāk atrast kompromisus.

  • SVARI 

Veiksmīgs brīdis tiem, kuriem ir savs privātais bizness. Taču tas nenozīmē, ka nauda kritīs no gaisa, būs daudz un cītīgi jāstrādā, jāpierāda, ka esi cienīgs ieņemt savu vietu. Dažubrīd tevi var mākt šaubas vai rīkojies pareizi, vai esi izvēlējies pareizo ceļu, kā sasniegt kāroto. Iespējams, būs nepieciešams izrunāties ar kādu pieredzējušāku cilvēku, gūt apstiprinājumu savām domām. Svarīgi, nerīkoties mirkļa emociju iespaidā, jo šāda darbība var atstāt graujošu ietekmi uz naudas lietām. Pēc saspringtā darba, vēlēsies no sirds atpūsties, izbaudīt mīļotā cilvēka sabiedrību. Nav izslēgts, dosies tālākā ceļojumā.

  • SKORPIONS

Šomēnes kopumā tu būsi ļoti labā noskaņojumā, spēsi veidot harmoniskas attiecības ar līdzcilvēkiem. Profesionālajā jomā tavā priekšā var pavērties jaunas perspektīvas, esi pašpārliecinātāks, izmanto dotās iespējas. Nav izslēgti vairāki ārzemju komandējumi. Svarīgi būt lietas kursā par jaunumiem savā darbības sfērā. Visticamāk tev nāksies uzlabot savas darba iemaņas, apgūt jaunas prasmes. Šomēnes aktīvi darbosies ne tikai veicot savus tiešos pienākumus, bet arīdzan regulāri piedaloties dažādos sabiedriskos pasākumos. Iespējams, uzņemsies organizatora funkcijas. Pateicoties savam šarmam un seksualitātei, tev var uzrasties pielūdzējs, kurš ļoti vēlēsies iekarot tavas simpātijas.

  • STRĒLNIEKS

Tavs atklātums un dzīvespriecīgums padarīs tevi par gaidītu cilvēku praktiski jebkurā kompānijā. Pastiprinātu uzmanību pievērsīsi savam ārējam izskatam, tērēsi ne mazums līdzekļus, lai tas būtu nevainojams. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi šarmants, viegli spēsi iekarot vēlamās personas uzmanību. Darba lauciņā nāksies ne vienu reizi vien pierādīt uz ko patiesi esi spējīgs. Taču izaicinājumi tevi nebaidīs, būsi ļoti enerģisks un neatlaidīgs. Iespējams, izpelnīsies atzinību par paveikto. Ja tev jākārto juridiskās lietas, dari to labāk mēneša sākumā. Savukārt materiālas dabas jautājumi veiksmīgāk risināsies jūlija vidū.

  • MEŽĀZIS

Tev smaidīs veiksme it visā. Darba jomā pratīsi sasniegt iecerēto un veidot labas attiecības ar priekšniecību. Piemērots laiks jaunu projektu uzsākšanai, vari veidot kontaktus ar ārzemju partneriem, nostiprināt jau esošās sadarbības. Privātajā dzīvē valdīs saskaņa ar otro pusīti, kas padarīs tevi patiess laimīgu. Laulātais var ierosināt veikt nelielas pārmaiņas dzīvesvietas interjerā, kuras tu atbalstīsi un arīdzan palīdzēsi īstenot. Jūlija sākums un noslēgums vairāk piemēroti jaunu ideju realizācijai, sabiedriskām lietām, savukārt mēneša vidū vari kārtot juridiskās nianses, pievērsties dažādām atskaitēm.

  • ŪDENSVĪRS

Mēneša sākums ļoti mainīgs un grūti prognozējams brīdis attiecībām. Tev jābūt uzmanīgākam ar saviem izteicieniem otrās pusītes virzienā, centies būt maksimāli pretimnākošs un vairāk atturēties no partnera kritizēšanas. Darba lietās būsi mērķtiecīgs, zināsi ko vēlies panākt. Arī saskarsmē ar augstākstāvošajiem pratīsi rast īstos vārdus, gūt sev vēlamu rezultātu. Mēneša vidū tu vairāk uzmanības veltīsi sevis pilnveidošanai, tieksies apgūt aiz vien jaunas zināšanas. Var paplašināties tavi lietišķie kontakti. Savukārt jūlija izskaņā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistītas lietas. Iespējams, apsvērsi domu mainīt dzīvesvietu vai palīdzēsi kādam radiniekam kārtot mantojuma jautājumus.

  • ZIVIS 

Jūlijs iezīmēs attiecību jomu. Nav izslēgtas nopietnākas pārmaiņas privātajā dzīvē. Būtisku lēmumu pieņemšanai var traucēt zināms neizlēmīgums un šaubas. Mīļotais cilvēks vēlēsies, lai tu vairāk uzticies, atklājies viņam. Tev vajadzētu vairāk ieklausīties partnera sacītajā, par daudzām lietām viņa viedoklis spēs sniegt vajadzīgās atbildes, risinājumus. Darba jomā centies būt pēc iespējas lietišķāks, nekļūsti vieglprātīgs attiecībā pret dotajiem solījumiem, turi doto vārdu. Kārtojot finanšu jautājumus, esi ļoti piesardzīgs, lieku reizi pārliecinies vai tavi aprēķini ir pareizi. Ja iespējams, lielākus pirkumus atliec uz citu mēnesi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu