Par Milānas «Inter» galveno treneri kļuvis Gasperīni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Itālijas A sērijas komandas Milānas «Inter» jauno galveno treneri piektdien tika apstiprināts Džanpjēro Gasperīni.

53 gadus vecais speciālists ar «Inter» parakstīja līgumu uz diviem gadiem. Gasperīni aizvietos līdzšinējo «Inter» komandas galveno treneri Leonardu, kurš pagājušajā nedēļā atkāpās no amata, lai kļūtu par Francijas kluba Parīzes «Saint-Germain» sporta direktoru.

«Inter» kluba prezidents Masimo Morati izteicās, ka viņš pilnībā ir apmierināts ar to, ka Gasperīni kļuva par komandas galveno treneri, novēlot Gasperīni veiksmi jaunajā darbā.

Gasperīni no 2006. līdz 2010. gadam bija citas A sērijas komandas «Genoa» galvenais treneris. 2008./2009. gada sezonā Dženovas klubs Gasperīni vadībā Itālijas čempionātu noslēdza piektajā vietā, kas bija komandas labākais sasniegums 19 gadu laikā.

Pagājušā gada novembrī Gasperīni tika atlaists no «Genoa» galvenā trenera amata, jo komanda uzrādīja sliktus rezultātus sezonas sākumā.

Kā ziņots, «Inter» Itālijas čempionātā bija uzvarējusi iepriekšējās piecas sezonas, bet aizvadītajā sezonā palika tikai otrajā pozīcijā, zaudējot čempioniem «AC Milan».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu