«Liepājas metalurgs» viesos pārspēj līderus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta līderu duelī šovakar «Liepājas metalurga» futbolisti viesos ar 1:0 pārspēja FK «Ventspils» komandu.

Vienīgos vārtus šajā mačā guva Nerijus Vaļskis, kurš ar precīzu sitienu izcēlās jau spēles 1. minūtē.

Tikmēr Rīgas «Skonto» futbolisti savā laukumā tikai spēles kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu pret Daugavpils «Daugavu».

Mača 77. minūtē viesus vadībā izvirzīja Mamuka Gongadze, tomēr spēles kompensācijas laika ceturtajā minūtē izlīdzinājumu spēja panākt Deniss Kačanovs, pēc kura gūtajiem vārtiem mačs bija galā.

Latvijas virslīgas čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu ar 34 punktiem 14 spēlēs saglabāja FK «Ventspils», 31 punkts 15 mačos ir «Daugavai» un «Liepājas metalurgam», bet «Skonto» komanda 14 mačos tikusi pie 26 punktiem, ieņemot ceturto vietu.

FK «Jelgava» ar 17 punktiem 14 spēlēs ieņem piekto vietu, 16 punkti 13 mačos ir FK «Gulbene» komandai, ar 12 punktiem 13 spēlēs seko FK «Jūrmala», «Jūrmala-VV» tikusi pie 11 punktiem 14 spēlēs, bet «Olimpa» kontā ir divi punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu