Bejonsa izdod savu ceturto albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jūnija beigās «Sony Music» apgādā klajā nācis dziedātājās Bejonsas jaunākais albums «4». Albums tapis gada laikā, kad Bejonsa izvairījās no plašākas publicitātes.

Albuma nosaukums ne tikai simbolizē dziedātājas ceturto studijas ierakstu, bet arī viņas dzimšanas datumu. Turklāt viņa ieklausījās arī savu fanu viedoklī, kuri sociālajos tīklos lūdza albumu nosaukt Beyonce īpašā skaitļa vārdā.

«Es vēlējos ierakstīt citādāku albumu, tāpēc sajaucu dažādus žanrus un iedvesmojos no ceļošanas un rokmūzikas festivāliem,» stāsta Bejonsa Noulza.

Kā albuma pirmais singls izvēlēta dziesma «Run The World (Girls)», kura videoklips tapis Mohave tuksnesī trīs dienu laikā ar vairāk nekā 200 dejotāju piedalīšanos. Videoklipa režisors - Francis Lawrence, kura kontā ir neskaitāmu popzvaigžņu videoklipi, kā arī nupat uz ekrāniem nonākusī filma «Ūdens ziloņiem».

Albumā iekļauta arī jauna slavenās dziesmu autores Diane Warren dziesma «I Was Here», kuru producējis Ryan Tedder no «One Republic». Pati komponiste to jau nodēvējusi par vienu no saviem labākajiem veikumiem.

Savukārt pavisam nesen Bejonsa uzstājās Glastonberijas festivālā, kur viņa bija pirmā popdziedātāja, kam piešķirta viena no festivāla galveno izpildītāju lomām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu