Dikeulakos: 5. vieta būs tas pats, kas tikt pie medaļām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ja Latvijas sieviešu basketbola izlasei izdosies Eiropas čempionātā izcīnīt piekto vietu, tā būs tikpat priecīga kā izcīnot medaļas, trešdien izteicās valstsvienības galvenais treneris Georgios Dikeulakos.

Kā ziņots, trešdien notikušajā ceturtdaļfināla cīņā Latvija ar 72:83 piekāpās Krievijai, kurai zaudēja jau otrā Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā pēc kārtas. Tomēr Latvijas izlase saglabāja cerības kvalificēties 2012. gada Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, kurā spēlēs piecas spēcīgākās valstsvienības.

«Neko nevaru pārmest savai komandai, jo visas spēlētājas centās un darīja, kas bija viņu spēkos. Diemžēl spēles lielā nozīme un lielā vēlme nospēlēt labi pārāk spieda uz prātiem, un mums laikam pietrūka pieredzes, lai ar to tiktu galā,» Dikeulakosa teikto pēc mača citē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

«Krievijas komanda uzbrukumā spēlēja ļoti gudri un, lai arī mēs centāmies mainīt aizsardzību, lai pretinieces apturētu, viņu metienu procents bija pārāk augsts,» teica Dikeulakos. «Turklāt ik reizi, kad mums izdevās labs darbs, Marija Stepanova ar savām septiņām atlēkušajām bumbām pie mūsu groza atvēsināja cerības.»

«Taču turnīrs turpinās un izcīnīt piekto vietu būs tas pats, kas izcīnīt medaļas. Jāatgūstas un jācīnās tālāk. Astoņas komandas, kas tikušas līdz Lodzai, ir spēkos ļoti līdzīgas, un spēļu rezultātus izšķirs sīkas detaļas,» stāstīja grieķu speciālists. Mums jāatrod tās, kas palīdzēs uzvarēt nākamajās divās spēlēs.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu