Jelgavā notiks kaķu un mājas sesku izstāde

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jelgavā no 23.jūlija līdz 24.jūlijam Zemgales Olimpiskajā centrā būs skatāma starptautiska kaķu - «Jelgavas kaķis» - un mājas sesku izstāde, ziņo kaķu mīļotāju kluba «Rebuss» pārstāvji.

Starptautiskā kaķu izstāde «Jelgavas kaķis» piedāvās bagātīgu piedzīvojumu un atrakciju programmu visai ģimenei. Katru izstādes dienu būs apskatāmi vairāk nekā 300 kaķi, kuri būs labākie savu šķirņu pārstāvji no tuvākām un tālākām Eiropas valstīm.

Izstādes apmeklētāji varēs vērot dažādus konkursus gan kaķiem, gan arī paši varēs piedalīties atrakcijās, tāpat varēs vērot reto kaķu šķirņu šovu, kura laikā paredzēta iepazīšanās ar jaunām šķirnēm.

Visi interesenti varēs uzzināt par dažādu kaķu šķirņu raksturīgākajām īpašībām, uzvedību, paradumiem, kā arī šķirnes kopšanas specifiku un veselīgu dzīvesveidu. Pasākuma laikā apmeklētāji būs aicināti balsot par labākajiem izstādes «Jelgavas kaķis» pārstāvjiem dažādās nominācijās, lai noskaidrotu uzvarētājus tādās nominācijās kā «Jelgavnieku simpātija» un «Jelgavas kaķis 2011».

Izstādes laikā pirmo reizi Latvijā notiks arī kluba «Rebuss» kaķu draugu - mājas sesku pasākums «Sesku olimpiāde» ar aizraujošām atrakcijām un konkursiem gan mājas seskiem, gan to saimniekiem. Izstādes apmeklētāji varēs piedalīties balsošanā par skaistāko seska foto, iemauktiņu vai būrīša noformējumu, kā arī varēs piedalīties zīmējumu, plastilīna figūriņu veidošanas vai stāstiņu konkursos un nobalsot par sev simpātiskāko sesku.

Izstādes laikā jaunākos izstādes apmeklētājus priecēs aizraujošas atrakcijas un radošas nodarbes, notiks koncerts ar mazo dziedātāju un skatuves mākslinieku priekšnesumiem un amatnieku tirdziņš, kur būs iespēja iegādāties kādu no unikālajiem Zemgales meistaru darinātajiem mākslas priekšmetiem un gardumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu