Jaunievēlētā prezidenta preses sekretāre varētu būt bijusī Dombrovska pārstāve

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Par iespēju ieņemt jaunievēlētā Valsts prezidenta Andra Bērziņa (ZZS) preses sekretāra amatu ir uzrunāta premjera Valda Dombrovska bijusī preses sekretāre Līga Krapāne.

Šo informāciju Krapāne apstiprināja aģentūrai LETA, piebilstot, ka viņa vēl neesot pieņēmusi lēmumu, vai pieņemt šo piedāvājumu.

Krapāne no 2009.gada marta līdz šā gada aprīlim veica Dombrovska preses sekretāres pienākumus. Augstāko izglītību viņa ieguva 1992.gadā, pabeidzot Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti.

Kā ziņots, Saeimas Juridiskā biroja juridiskais padomnieks Edgars Pastars ir izvēlēts par jaunievēlētā Valsts prezidenta Andra Bērziņa (ZZS) likumdošanas padomnieku. Darbu Valsts prezidenta kancelejā turpinās pašreizējais Valsts prezidenta padomnieks nacionālās drošības jautājumos Raimonds Rožkalns un padomnieks vēstures jautājumos Antonijs Zunda.

Kancelejas vadītāja vietnieks arī turpmāk būs Ēriks Ozols, tādējādi nodrošinot kancelejas administratīvā darba pēctecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu