Starkovs: Verpakovskis joprojām ir spējīgs progresēt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko/LETA

Latvijas futbola izlases uzbrukuma līderis Māris Verpakovskis pēc pārejas uz Azerbaidžānas komandu FK «Baku» progresēs, uzskata komandasun Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

Kā ziņots, Verpakovskis ar FK «Baku» komandu noslēdzis līgumu pēc sistēmas 1+1 gads.

«Verpakovskis savā jaunajā komandā ir aizvadījis pirmo treniņu, taču tā kā viņš tikai tikko atgriezies no atvaļinājuma, viņš vēl strādā pēc individuālās programmas,» portālam «insport.lv» pastāstījis Starkovs. «Esmu priecīgs, ka viņš spēlēs mūsu komandā. Visiem labi zināms, ka Verpakovskis ir lielisks uzbrucējs. Esmu pārliecināts, ka viņš ļoti palīdzēs «Baku» komandai.» 

«Nešaubos, ka šī pāreja ir svarīga arī pašam Mārim,» piebilda treneris. «Arī tagad viņš ir spējīgs progresēt un kļūt vēl labāks. Viņš joprojām ir ļoti bīstams un pretiniekiem ārkārtīgi neērts futbolists, ko viņš reizi no reizes pierādījis un turpina pierādīt Latvijas izlases rindās. Mans uzdevums ir izdarīt visu iespējamo, lai «Baku» spēlēs viņš parādītu visas savas spējas.»

Tāpat Starkovs piebilda, ka Verpakovski nav bijis nepieciešams pierunāt pārcelties uz Azerbaidžānu.

Gan Verpakovskis, gan Starkovs apstiprināja jau iepriekš Azerbaidžānas masu medijos neoficiāli izskanējušo informāciju, ka Baku klubam varētu pievienoties arī Latvijas izlases aizsargs Deniss Ivanovs, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Turcijas klubu «Sivasspor».

Cik noprotams, Ivanovam ir problēmas ar līguma laušanu. Šī gada sākumā Ivanovs guva kājas muskuļa traumu, bet pēc tam viņam atgriešanās vienības pamatsastāvā sagādāja problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu