Festivālā «Saldus Saule» «Lordi» pārsteigs ar iespaidīgu ugunsšovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau šajā nedēļas nogalē  8. un 9. jūlijā pašā Kurzemes viducī – Saldū notiks saulainākais vasaras festivāls «Saldus Saule 2011».

Jau ziņots, ka vieni no festivāla īpašajiem pirmās dienas viesiem būs somu šokroka grupa LORDI, kuri uzstāsies uz festivāla ģenerālsponsora «Cēsu Alus» lielās skatuves. Varam droši apgalvot, ka šī būs iespaidīgākā uzstāšanās, kāda līdz šim redzēta festivālā «Saldus Saules» un ne tikai. Lordi pārsteigs ne tikai ar saviem skatuves kostīmiem un dziesmām, bet arī ar ļoti krāšņu ugunsšovu un pirotehniskiem efektiem visa priekšnesuma gaitā. Par Lordu pirotehnikas šovu uz skatuves rūpēsies viena no Skandināvijas lielākajām pirotehnikas kompānijām «Pyroman», jo tik iespaidīgus uguņu, dzirksteļu un gaismu efektus neviena Baltijas kompānija pašlaik piedāvāt vēl nevar.  Lielākie pasākumi, kuros ar savām prasmēm ir piedalījies «Pyroman», ir 2008. gada Eirovīzija Belgradā, 2009. gada Eirovīzija Maskavā, kā arī pasaulslavenās rokgrupas «Nightwish» pasaules tūre 2007-2009. Par ugunsšova izdošanos rūpēsies pasaulē atzīts pirotehniķis Markku Aalto.

Lordu pavadošā komanda ar 3 lielajām kravas automašīnām Latvijā ieradīsies jau divas dienas pirms festivāla, kad Kalnsētas estrādē tiks būvēta skatuve ar dekorācijām īpaši Lordu šovam. Grupas tehniskais personāls brauc no dažādām pasaules valstīm – Somijas, Spānijas, Vācijas un Holandes. Visi ir augsta līmeņa profesionāļi, tāpēc varam droši apgalvot, ka tie, kas atnāks uz Lordu šovu, būs gandarīti par redzēto.

Mūzikas festivāls «Saldus Saule» notiks jau šīs nedēļas nogalē 8. un 9. jūlijā. Ieejas biļetes iepriekšpārdošanā ir nopērkamas «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu