Rīgā atdzims krāmu tirdziņu tradīcija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo sestdien, 9.jūlijā bijušās rūpnīcas VEF teritorijā pie VEF mākslas centra, Ūnijas ielā 8, 7. korpusā, notiks VEF Vērtīgo Krāmu tirdziņš, portālu «Apollo» informēja Linda Ezerkalna, projekta koordinatore.

Kur meklēt diapozitīvu projektoru, veclaiku brošas vai pagājušā gadsimta vidū izdotas mākslas grāmatas? Protams, ka krāmu tirdziņā!

Tirdziņa pārdevēju lokā būs sastopami gan specifisku vēsturisku lietu kolekcionāri, gan arī tirgotāji, kas savās mājās spējuši atrast pietiekami daudz interesantu «krāmu», kas citiem varētu kļūt par īstiem dārgumiem.

Piedāvāto lietu klāstā būs gan kolekcionāru kaislību objekti, piemēram, pastmarkas, nozīmītes, seno laiku atklātnītes, gan interjera un mākslas priekšmeti, saimniecībā noderīgas lietas, sporta inventārs, foto tehnika, rotaslietas un daudz kas cits.

Lokācijas vieta - bijušās rūpnīcas VEF teritorija - izvēlēta, ņemot vērā tās vēsturiski kolorīto stāstu un patreizējo atdzimšanu par jaunu kultūras punktu Rīgā. Turklāt tā ļauj tūristiem izbaudīt pilsētu ārpus ierastās Vecrīgas.

Ieeja tirdziņā ir bez maksas. Tirdziņa sākums plkst. 10:00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu