Latvijas «princese» Kubliņa - mātes cerībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

«Miss Universe Latvija 2006» un LNT šova «Latvijas princese 2009» viceprinceses titula ieguvējas Sanitas Kubliņas (27) un viņas drauga Gustava Vītoliņa (31) jeb - Dj Gustavito dzīvē priecīgs notikums - rudenī viņiem piepulcēsies pirmdzimtais, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Līdz ar bērniņa pieteikšanos manā ikdienā nekas kardināli nav mainījies - vēl joprojām dodos uz darbu bankā un brīvdienās palīdzu mammai strādāt tirgū,» «PDz» atklājusi Kubliņa.

Bērniņa dzimumu, tāpat kā savu attiecību oficiālo noformēšanas datumu, jaunie vecāki pagaidām vēloties paturēt noslēpumā.

Pieredzi bērnu audzināšanā šobrīd Sanita gūstot izpalīdzot māsai Iritai, kura nesen laidusi pasaulē dēlu Adrianu. «Savam bērniņam pagaidām vēl neko nepērku, bet ar dažādām rotaļlietām lutinu māsas dēlu. Domāju, ka tad, kad pasaulē ieradīsies mans bērns, gan rotaļlietas, gan arī drēbītes saņemšu mantojumā no māsas,» atklājusi Sanita.

Tā kā ir vasara, apģērba ziņā pagaidām Sanita izlīdzoties ar jau esošajām kleitām un T-krekliem. Vēlākam laikam nopirktas bikses, kas esot 2 izmērus lielākas.

Sanitas un Gustava pirmdzimtais esot plānots bērniņš, jo, Sanitasprāt, nav pareizi izlemt par vai pret bērnu tikai naudas dēļ: «Nu, nav tā, ka visi jaunie vecāki ir gatavi laist pasaulē bērnus tikai tad, kad tiks maksāta ļoti liela dekrēta nauda vai potenciālie vecāki būs simtprocentīgi finansiāli nodrošināti».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu