«Lattelecom» dubulto televīzijas kanālu skaitu ar ieraksta funkciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

«Lattelecom» dubultojis to Interaktīvās televīzijas (TV) kanālu skaitu, kam pieejama raidījumu un filmu ierakstu funkcija – turpmāk skatītāju iecienītā un populārā ieraksta funkcija būs pieejama jau 28 televīzijas kanāliem.

To portālam «Apollo» pavēstīja SIA «Lattelecom» Sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Jānis Palkavnieks, norādot, ka ierakstītie raidījumi un filmas būs pieejami septiņas dienas līdzšinējo piecu dienu vietā.

«Lattelecom» Interaktīvā TV šobrīd ir pats progresīvākais televīzijas pakalpojums Latvijā, kas nodrošina plašu interaktivitāti un iespējas skatītājam pašam kontrolēt, ko un kad skatīties, skaidro Palkavnieks.

«Mūsu Interaktīvā TV ir nostiprinājusi jaunus televīzijas skatīšanās paradumus - skatītāji savus iemīļotos raidījumus vai filmas var vērot tad, kad ir vēlme un laiks, nevis tad, kad to nosaka TV programma. Īpaši vasaras periodā šādai iespējai ir liela nozīme, jo daudz laika pavadām ārpus mājas. Ieraksta funkcija ir viens no populārākajiem Interaktīvās TV pakalpojumiem, tāpēc mēs ne tikai dubultojām kanālu skaitu, bet arī pagarinājām ieraksta saglabāšanas laiku,» norāda «Lattelecom» Televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika.

Šobrīd ar ieraksta funkciju pieejami šādi kanāli: LTV, LTV7, LNT, TV5, TV3, TV6, TV3+, PBK, «Eurosport», «Eurosport 2», «Discovery Channel», «Animal Planet», «Discovery Science», «Discovery T&L», «NBA TV», «RTR Planeta», «NTV Mir», «Ren TV Baltija», «Sony Entertainment Television», «Universal Channel», «Fox Crime», «Fox Life», «Showtime», «Dom Kino», «Russkij Illuzion», KHL, «ESPN Americai» un «Concerts HD».

Izmaiņas notiks automātiski, skatītājiem nekādas papildus darbības nav jāveic, informē uzņēmumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu