Rīgas sporta nakts gatavo pārsteigumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vairākus gadus lolotā ideja par Rīgas sporta nakti drīz tiks realizēta dzīvē. Šovasar beidzot Rīgas parkos valdīs sports...

Šīs nedēļas nogalē, 8.jūlija vakarā interesentiem būs iespēja izbaudīt dažādus sporta pārsteigumus. 

Vērmanes dārzā bērnus pārsteigs SEB Mini teniss, golfs, basketbola treniņi un dažādi bērnu un jauniešu sporta pulciņu paraugdemonstrējumi. Būs iespēja izmēģināt roku volejbolā, mācīties kendo cīņas mākslu un iziet MAZĀ STIPRINIEKA stafeti. Visu papildinās piepūšamās atrakcijas. 

Esplanādē Betsafe spēka laukumā savu māku un spēku demonstrēs Latvijas jaunie spēka vīri, risināsies Baltijas čempionāts svara bumbu čempionāts un armreslinga atklātie treniņi. Skatītājiem tiks dota ne tikai vērot, bet arī piedalīties un izmērīt savu spēku. Metiet izaicinājumu armreslinga profesionālim un iegūstiet īpašu balvu! 

Sporta federāciju zonā ik viens varēs sacensties ar mūsu olipisko šķēpmetēju Vasiļevski. Kurš aizmetīs tālāk pildbumbu? Daudziem noteikti šeit būs pirmā iespēja iepazīties ar aizjūga suņu, beisbola un veikborda federācijām. Autosporta faniem noteikti patiks PIRELLI F1 simulators un īpašais bezceļa rallija automašīnu šovs. Starp citu! Esplanādē jau darbojas vasaras slidotava un Rīgas Sporta Naktī visiem slidotgribētājiem īpašas cenas.

Īpaša aura būs atklātajā ringā. INDONGO Cīņas klubs deminstrēs vairākus cīņas veidus un veidos atklātos treniņus. Programmu papildinās meiteņu deju grupa ar īpašiem priekšnesumiem. Mazliet ekstrēmu pārsteigumu sagatvojis veikals GANDRS, nodrošinot piedzīvojumu parka izveidi. 

Kronvalda parks tiks nodots visiem, kuri gados vai sirdī jūtas jauni un īpaši aktīvi. Šeit tiek aicināti visi, kuriem ir gatavi aktīvai dalībai. Līdz 7.jūlija pēcpusdienai joprojām var pieteikties RIGA OPEN streetball turnīram. Savus dalībniekus gaida arī florbola zibensturnīrs ( sīkāk «floorball.lv»). Īpašu zonu būs sagatavojuši «Triecienspēks.lv» un «taktika.lv» puiši. Gatavojiet labākos trikus un iegūstiet balvas no sponsoriem.

Sportland laukumā gan rolleristu paraugdemonstrējumi, gan VENDEN karsējmeiteņu grupu festivāls, gan breake dance čempionāts. Savu māku demonstrēs labākie Latvijas velotriāla meistari. Pašā parkā norisināsies skriešanas stafetes bērniem un pieaugušajiem. Darbosies Nike Riga Run telts ar pēdas testu un pieteikšanos labdarības skrējienam. Visu noslēgs SPORTLAND gaismas pusnakts skrējiens. Par muzikālo noformējumu rūpēsies Eiropas Hitu Radio dīdžeji. 

Tiekamies Rīgas sporta naktī 8.jūlijā no pieciem pēcpusdienā Rīgas parkos!
Sīkāka informācija «sportanakts.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu