«Cosmopolitan» par jūru, seksu un bikini līniju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klāt jūlijs – tveicīgs, saulains, košs un aizraujošs, pilns ar vasaras prieku un ballītēm – tieši tāds pats kā jaunais Cosmopolitan numurs ar ugunīgo Riannu uz vāka. Intervijā speciāli Cosmopolitan viņa  atzīstas, ka «man ir daudz grūtāk būt ievainojamai nekā stiprai». Lasi jauno jūlija numuru un uzzināsi, kas slēpjas aiz Riannas tik spēcīgās ārienes, no kā viņa slepus baidās un kas ir nekaunīgākais, ko viņa ir darījusi mīlestības dēļ!

Mēs ceram, ka šomēnes tev izdosies daudz laika pavadīt pie jūras, vasaras ballītēs vai vienkārši laiskojoties, tāpēc jaunajā Cosmopolitan atradīsi daudz interesanta par šīm tēmām:

- 76. lappusē rakstā «Paņem no jūras visu, ko tā var tev dot» uzzini, kā jūra noder tavam skaistumam, harmonijai, fiziskajai formai un veselībai;
- 80. lappusē rakstā «Parūpējies par savu bikini līniju» viss par šīs jutīgās vietas pareizu kopšanu, lai tev vairs nekad nebūtu jāslēpjas šortos;
- 70. lappusē atradīsi fantastisku pleilisti ar simts šīs vasaras aktuālākajām dziesmām, kuras visdažādākajiem noskaņojumiem speciāli Cosmo ir atlasījis dīdžejs Toms Grēviņš no Radio 101.

Savukārt kaislīgām jūlija naktīm izlasi lielo vasaras horoskopu «Sekss tavai horoskopa zīmei» un uzzini, ar kuru zīmi tev ies viskarstāk, ko par vīrieša seksualitāti liecina viņa horoskopa zīme un kas tev nepieciešams, lai ļautos neierobežotai baudai. 

Mirdzoša āda, seksīgs apģērbs, skaisti nagi un žilbinošs smaids ir neatņemami vasaras atribūti, tāpēc lielo Cosmopolitan skaistuma sadaļu veltījām satriecoša mirdzuma iegūšanas padomiem, rubrikā «Cosmo skaistuma ceļvedis» uzzināsi visu par skaistu nagu trikiem, bet sadaļā «Mīli savu ķermeni» lasi par 8 produktiem, kas tevi padarīs skaistāku. Modes lapās atradīsi šīs vasaras aktualitātes, kas nopērkamas gan veikalos, gan internetā, bet lielajās modēs redzēsi bildes no fotosesijas Karību jūras pirātu stilā, kurā pirātu lomā iejutās pats Andris Bulis!

Lai tu būtu veiksmīga, populāra un iekārojama, ar skaistu izskatu vien diemžēl nepietiek, jūlija Cosmo rakstām arī par pašapziņas celšanu, izmantojot Andželīnas Džolijas stratēģiju, gan par to, kas tev nepieciešams, lai iepatiktos visiem cilvēkiem, un arī par to, kad ir vērts cīnīties par savu mīlestību un kad tomēr labāk ir aiziet.

Lai tev karsts un piedzīvojumiem bagāts jūlijs!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu