Ventspils Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā «Fantāzija» notiks Mazie Jūras svētki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Svētdien, 10.jūlijā aicinām mazos un lielos ventspilniekus, pilsētas viesus turpināt Jūras svētku svinēšanu plkst.12.00 Bērnu pilsētiņā un plkst.15.00 bērnu parkā «Fantāzija».

Varēsim noskatīties aizraujošu, piedzīvojumiem bagātu muzikālu izrādi J.Švarcs «Sarkangalvīte un vilks». Izrādē stāsts par meitiņu Sarkangalvīti, kura dodas apciemot savu vecmāmiņu, pa ceļam satikdama savus draugus lāci, zaķi, zalkti, putnus un arī viltīgo lapsu un izsalkušo vilku.
Izrādē piedalās Kultūras centra «Iļģuciems» teātra studija «Rampa» no Rīgas, vadītāja Ināra Čakste un mūzikas studija «Mazā prinča planētas» no Ventspils, vadītājas Anitra Niedra un Rudīte Tālberga. Izrādes režisore Ināra Čakste.

Svētku laikā  bērni kopā ar vecākiem  aicināti arī piedalīties  radošajā darbnīcā «Mans sapņu kuģītis». Krāsošanas darbiņus vadīs Ventspils mākslas skolas pedagogi  Eva Kaufmane Lauss un Inita Dzalbe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu