Pasaules kausa ieguvēju kapteinis Kannavaro beidz karjeru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādreizējais Itālijas izlases kapteinis Fābio Kannavaro ceļgala traumas dēļ ir spiests beigt futbolista karjeru, vēsta aģentūra «Associated Press».

38 gadus vecajam centra aizsargam, kurš 2006. gadā ar Itālijas izlasi triumfēja Pasaules kausa izcīņā, pēc medicīniskajām pārbaudēm ārsti paskaidroja, ka viņa ceļgals visu nākamo sezonu neizturēs.

«Esmu ļoti bēdīgs. Futbols manā dzīvē bija pilnīgi viss,» atzīst Kannavaro. «Tas nav vienkārši, bet man nākas pieņemt šādu lēmumu.»

Kā ziņots, iepriekšējo sezonu viņš aizvadīja Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) komandā «Al-Ahli».

«Es atgriezos Dubaijā, lai turpinātu trenēties. Diemžēl ārsti man neļāva turpināt spēlēt,» atklāj Kannavaro.  

Savā futbolista karjerā Kannavaro spēlējis tādos Itālijas klubos kā «SSC Napoli», «Parma», Milānas «Inter» un Turīnas «Juventus». Tāpat viņš pārstāvējis arī Spānijas karalisko komandu Madrides «Real».

Itālijas izlasē viņš spēlēja no 1997. līdz 2010. gadam, aizvadot 136 spēles un gūstot divus vārtus. Tāpat Kannavaro 2006. gadā tika atzīts par gada pasaules un Eiropas gada labāko futbolistu.

Kannavaro savā īpašumā šajā starpsezonā vēlējās iegūt Anglijas premjerlīgas jaunpienācēji Londonas «Queens Park Rangers» (QPR), kuru rindās spēlē arī Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu