Turpmākos trīs gadus CSDD eksāmenu kārtos ar VW Golf

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Volkswagen» centrs Rīga šogad sīvā konkurencē uzvarēja CSDD (VAS Ceļu satiksmes drošības direkcija) organizētajā iepirkumā par braukšanas eksāmenu kārtošanas automašīnu piegādi.

Turpmākos trīs gadus braukšanas eksāmens Latvijā tiks kārtots ar «Volkswagen» Golf.

«Esam ļoti gandarīti, ka šogad par labāko tika atzīts tieši mūsu piedāvājums un pārstāvētais produkts. Dubults gandarījums, ka iepirkuma uzvarētājs ir arī Latvijā vispirktākais un vispopulārākais automobilis - Golf,» norāda «Volkswagen centrs Rīga» direktors Agris Staņēvičs.

48 piegādājamās automašīnas ir komplektētas ar pašiem ekonomiskākajiem un ekoloģiski tīrākajiem EURO5 – 1,6 litru TDI 105 Zs dzinējiem ar kombinēto patēriņu 4,5l uz 100 km un CO2 izmešu normu – 119 g/km, kā arī ar servisa intervālu – divi gadi vai 30 000 km nobraukums.

«Bez tam – automašīnas pirms nodošanas komplektējam ar modernākajām papildus iekārtām. Tām ir papildus pedāļi ar signāla funkciju instruktoram, papildus iekšējie un ārējie spoguļi, mūsdienīgākā video novērošanas sistēma, ziemas riepu komplekts, piekabes āķis,» stāsta Staņēvičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu