Lorbeks nepalīdzēs Slovēnijas basketbola izlasei Eiropas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slovēnijas vīriešu basketbola izlasei gaidāmajā Eiropas čempionāta finālturnīrā nepalīdzēs spēka uzbrucējs Erazems Lorbeks, vēsta mājaslapa «talkbasket.net».

Kā atklājis Slovēnijas izlases galvenais treneris Božidars Malkovčs, Lorbeks viņam pazvanījis 15 minūtes pirms valstsvienības pirmā treniņa un paziņojis, ka personīgu iemeslu dēļ nevarēs piedalīties Eiropas čempionātā.

Tiek uzskatīts, ka viens no iemesliem varētu būt tas, ka viņa pārstāvētā komanda Barselonas «Regal», kas aizvadītajā sezonā triumfēja Spānijas čempionātā, neļauj viņam piedalīties gaidāmajā turnīrā.

Viņš Spānijas čempionāta 40 spēlēs vidēji mačā guva 8,9 punktus un izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas, bet ULEB Eirolīgas turnīrā Lorbeks 20 mačos vidēji guva 8,5 punktus un izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas.

Vēl savas karjeras laikā viņš spēlējis Slovēnijas klubā Ļubļanas «Union Olimpija», Itālijas vienībās Boloņas «Fortitudo», Trevīzo «Benetton» un Romas «Lottomatica», kā arī Spānijas klubā Malagas «Unicaja» un Krievijas komandā Maskavas CSKA.

Slovēnijas valstsvienība Eiropas čempionātā ielozēta D apakšgrupā, kurā spēkosies ar Krievijas, Beļģijas, Gruzijas, Bulgārijas un Ukrainas valstsvienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu