LFF soda «Ventspils» treneri, Kačanovs Eirokausos var spēlēt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz piecām Latvijas virslīgas futbola čempionāta spēlēm pirmdien ticis diskvalificēts sacensību līdervienības «Ventspils» galvenais treneris Sergejs Podpalijs, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Kā teikts LFF Disciplinārās komisijas (DK) pieņemtajā lēmumā, Podpalijs izcēlies ar atkārtoti sistemātisku rupju tiesnešu aizvainošanu pēc 7. jūlijā notikušās spēles starp «Ventspili» un pagājušās sezonas čempioniem «Skonto», kurā uzvaru izbraukumā ar 1:0 (0:0) svinēja «Skonto». Iepriekš Podpalijs bija saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju par tiesneša apvainošanu jūnija vidū notikušajā mačā ar komandu «Jūrmala».

Tāpat trenerim jāmaksā 500 latu sods. Tādējādi treneris virslīgas spēlēs savu komandu nevarēs vadīt līdz pat 21. augustam.

Minētās spēles sakarā 200 latu liela soda naudu par rupju tiesnešu aizvainojumu būs jāmaksā arī ventspilnieku pussargam Jevgēņijam Kosmačovam.

Tāpat pirmdien publicētajos LFF DK lēmumos minēts, ka komandas «Jūrmala» spēlētājam Vadimam Gospodaram par sitienu ar kāju pretiniekam pēc svilpes svētdien notikušajā spēlē pret «Jūrmala-VV» vienību tagad nāksies izlaist trīs spēles un samaksāt 150 latu soda naudu.

Vēl LFF DK precizējusi, ka līdz 1. septembim diskvalificētajam «Skonto» aizsargam Denisam Kačanovam aizliegts piedalīties tikai LFF vadītās sacensībās.

Līdz ar to aizsargs varēs palīdzēt «Skonto» komandai UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas spēlēs pret Polijas čempionvienību Krakovas «Wisla», no kuram pirmā trešdien notiks Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu