Daiga Jansone: otrajā posmā kādu pretinieku pārsteigsim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlases galvenā trenere Daiga Jansone pēc zaudējuma Francijas izlasei sacīja, ka komanda nav «salūzusi», treneri citē Latvijas Basketbola savienības (LBS) mājas lapa.

«Spēles pirmajā puslaikā izdevās pārsteigt pretinieces. Aizsardzībā sedzām zonu, uzbrukām citādāk nekā pirmajos mačos,» norāda Jansone. «Spēlējām ar ļoti garu sastāvu - vienlaikus laukumā bija Dita Rozenberga, Sabīne Niedola, Kristīne Vītola un Līga Šurkusa. Tas nostrādāja un pirmo puslaiku uzvarējām ar 45:40, bet pēc trešās ceturtdaļas vēl bija 57:58. Diemžēl pēdējām desmit minūtēm spēka pietrūka.»

«Par spīti zaudējumam, komanda tomēr nav «salūzusi». Esam saglabājuši cīņas garu un neatkāpjos no saviem vārdiem - otrajā posmā kādu pretinieku pārsteigsim. Mēģināsim to izdarīt otrdien ar Nīderlandes izlasi. Pārbaudes spēlē Rīgā viņas apspēlēja mūsu aizsardzību «cilvēks-cilvēku», bet neko nevarēja izdarīt pret zonu, ko apzināti izmantojām maz. Tagad noderēs - paskatīsimies, vai viņas būs sagatavojušās labāk,» uzsvēra Jansone. «Ceram uz mūsu līderēm un, protams, uz to, ka talkā nāks arī meitenes, kurām līdz šim nav veicies pārāk labi - Anete Kiršteina, Anna Sonka, Ilze Gotfrīda. Viņu veiksmes brīdim jāpienāk.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu